Ahogy én dolgozom

Tiszta, szakszerű, igényes gyors..

Az első a szolgáltatásaink sorában az ingyenes felmérés!

Ha minden ok, kezdődhet a bontás.

Természetesen itt nem házak épületek elbontására kell gondolni hanem ez egy átgondolt előkészítési munka az új nyílászáró beépítése előtt. Sokan gondolják talán ezt a munkafázist megspórolom ha magam fogok egy pájszert és egy nagykalapácsot és kidöntöm a régi ajtót és ablakot…Igen és vele még egy jó nagyy darabot a falból is. És akkor jöhet a kőműves… A kis munkából mindjárt nagy katasztrófa lett. Amit mi vállalunk: megfelelő szerszámokkal és hozzáértéssel, a lehető legkevesebb rombolással és kosszal végezzük el a régi ajtók ablakok eltávolítását.

Másik szolgáltatásunk  az anyagbeszerzés.

Általában Gealan Német műanyag nyílászárókat építünk be amelyet egyedi méretben és nagy színválasztékkal le tudunk gyártatni rövid határidővel. (bővebb infók Gealan nyílászárók és színminták menüpontokban) Szúnyoghálók, párkányok, redőnyök esetében is csak jó minőségű termékeket ajánlunk és szerzünk be. Az áraink, mivel évek óta nagy tételekben vásárolunk garantáltan kedvezőek! Sokkal kedvezőbbek mint egy-egy lakossági vásárlás esetében.

Következő szolgáltatásunk a műanyag nyílászárók beépítése.

Alapfeltétel, hogy az ablak beépítő ismerje a vízszintes és függőleges fogalmát. Az ablak álljon egyenesen a kerettel együtt a helyén, ne tekeredjen egyik irányba sem. Különben csüng, lejt, dől az ablak, nem egyforma a sarokpántokra jutó terhelés és esztétikailag is hagy némi kívánnivalót maga után.

Fontos dolog még a precíz, tiszta és gyors munkavégzés, amire szintén ügyelünk!
Hogy ne legyen hőhíd az ablakkeret és az oldalfal között…
A műanyag ablakokat miután rögzítijük a falhoz, körbefújjuk purhabbal. Ez ragaszt, tömít és szigetel.
Hogy ne legyen hőhíd a redőnytoknál…
Vakolható (szigetelés alá rejtett) redőnytok esetében mielőtt a tokot felszereljük, 2-5 cm közötti szigetelést kell elhelyezni a redőnytok alá. Így kivédhető az ablak felső kávájánál a penészedés.
Szabad szemmel is többször látható, ha nincs meg a kellő lejtés az ablakpárkánynál. Pedig a külső ablakpárkány funkciója, hogy elvezesse a csapadékot az ablaktól – ne összegyűjtse. Erre szintén nagy hangsúlyt fektetünk!
Ez csak pár apróság amire (és még sok minden másra) odafigyelünk a beépítés során.
Az utólagos javítási munkákra pedig van profi szakember kolléga aki gyönyörűen kijavít utánunk.

A nyílászárók, kiegészítők kiszállítását is intézzük, részben megbízható fuvarossal, részben saját gépjárművel.

Scroll to Top