Ahogy én dolgozom

Tiszta, szakszerű, igényes gyors..

Az első a szolgáltatásaink sorában az ingyenes felmérés!

Ha minden ok, kezdődhet a bontás.

Természetesen itt nem házak épületek elbontására kell gondolni hanem ez egy átgondolt előkészítési munka az új nyílászáró beépítése előtt. Sokan gondolják talán ezt a munkafázist megspórolom ha magam fogok egy pájszert és egy nagykalapácsot és kidöntöm a régi ajtót és ablakot…Igen és vele még egy jó nagyy darabot a falból is. És akkor jöhet a kőműves… A kis munkából mindjárt nagy katasztrófa lett. Amit mi vállalunk: megfelelő szerszámokkal és hozzáértéssel, a lehető legkevesebb rombolással és kosszal végezzük el a régi ajtók ablakok eltávolítását.

Másik szolgáltatásunk  az anyagbeszerzés.

Általában Gealan Német műanyag nyílászárókat építünk be amelyet egyedi méretben és nagy színválasztékkal le tudunk gyártatni rövid határidővel. (bővebb infók Gealan nyílászárók és színminták menüpontokban) Szúnyoghálók, párkányok, redőnyök esetében is csak jó minőségű termékeket ajánlunk és szerzünk be. Az áraink, mivel évek óta nagy tételekben vásárolunk garantáltan kedvezőek! Sokkal kedvezőbbek mint egy-egy lakossági vásárlás esetében.

Következő szolgáltatásunk a műanyag nyílászárók beépítése.

Alapfeltétel, hogy az ablak beépítő ismerje a vízszintes és függőleges fogalmát. Az ablak álljon egyenesen a kerettel együtt a helyén, ne tekeredjen egyik irányba sem. Különben csüng, lejt, dől az ablak, nem egyforma a sarokpántokra jutó terhelés és esztétikailag is hagy némi kívánnivalót maga után.

Fontos dolog még a precíz, tiszta és gyors munkavégzés, amire szintén ügyelünk!
Hogy ne legyen hőhíd az ablakkeret és az oldalfal között…
A műanyag ablakokat miután rögzítijük a falhoz, körbefújjuk purhabbal. Ez ragaszt, tömít és szigetel.
Hogy ne legyen hőhíd a redőnytoknál…
Vakolható (szigetelés alá rejtett) redőnytok esetében mielőtt a tokot felszereljük, 2-5 cm közötti szigetelést kell elhelyezni a redőnytok alá. Így kivédhető az ablak felső kávájánál a penészedés.
Szabad szemmel is többször látható, ha nincs meg a kellő lejtés az ablakpárkánynál. Pedig a külső ablakpárkány funkciója, hogy elvezesse a csapadékot az ablaktól – ne összegyűjtse. Erre szintén nagy hangsúlyt fektetünk!
Ez csak pár apróság amire (és még sok minden másra) odafigyelünk a beépítés során.
Az utólagos javítási munkákra pedig van profi szakember kolléga aki gyönyörűen kijavít utánunk.

2021-ben nagyobb változás történt vállalkozásunk életében: 3 fővel Megalakul az Ákos Ablak Kft.
Megemelkedett vevői igények illetve a Kata adózási forma változtatása miatt volt szükség erre. Egyéni vállalkozásunk továbbra is áfa mentesen tud számlázni magánszemélynek. A Kft-vel pedig a cégek felé végzett munkáinkat is le tudjuk számlázni.
Plusz szolgáltatásunk! 2022ben nagyobb teherautó beszerzése történt, így már mi is ki tudjuk szállítani megrendelőink nyílászáróit.

A nyílászárók, kiegészítők kiszállítását is intézzük, részben megbízható fuvarossal, részben saját gépjárművel.

Új autónkkal rugalmasabban tudjuk megoldani nagyobb nyillászárók kiszállítását is megrendelőinknek!

Megtisztelőnek érezzük hogy kiérdemeltük a KIEMELTEM MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS címet 2023-ban!
Mi is ez tulajdonképpen?:

A BCP Magyarország Kft. által működtetett céginformációs rendszerben megtalálható információk a hazai gazdasági társaságokról, elsősorban vállalkozásoknak nyújt eligazítást a már meglévő és leendő üzleti partnereiről. Ügyfeleink igényeit és visszajelzéseit szem előtt tartva alakítottuk ki és vezettük be két tanúsítványunkat a BCP Rating©-et, és a BCP Dynamic©-ot.

Mivel üzleti partnereink számos esetben magánszemélyekkel is kötnek szerződéseket, magánszemélyek részére értékesítenek, vagy nyújtanak valamilyen szolgáltatást, így egyik elsődleges céljuk az, hogy velük is tudatni tudják azt, hogy érdemes őket választani a piacon jelen levő konkurensekkel szemben.

Azonban az átlagembereknek a legtöbb esetben nem mond semmit sem az, hogy céginformáció, eredménykimutatás, árbevétel, nyereség, köztartozás mentes adózó stb… Hétköznapi nyelven, egyszerűen és könnyedén szeretnék megkapni azt az információt, hogy érdemes-e az adott vállalkozást választani, vagy sem.

A BCP Magyarország Kft. céginformációs rendszerében, több mint egymillió hazai vállalkozás adatait tartja nyilván. A céginformációs rendszer használata és a vállalkozásokról fellelhető bővebb tájékoztatás, mint például a bevételi adatok, a vezető tisztségviselők neve és a számos szűrési lehetőség elérése díjköteles szolgáltatás. Azonban a weboldalra látogató felhasználók regisztráció nélkül is könnyedén rá tudnak keresni az éppen ellenőrizni kívánt cégre, vagy annak hiányában az adószámára vagy cégjegyzék számára. Az, hogy egy vállalkozás aktív, vagy inaktív gazdálkodó bárki számára néhány kattintással hozzáférhető információ.

Ezeket a fent említett adatokat összevetve, több mint egy millió hazai vállalkozást figyelembe véve kerültek ki azon kevés cégek, akik jogosultak a BCP Rating vagy a BCP Dynamic tanúsítványra.

A BCP Magyarország Kft. saját, egyedi algoritmusok alapján elemzi és válogatja le a cégeket, majd ezt követően sorolja be őket megbízhatóságuk alapján.

Scroll to Top